martes, 30 de marzo de 2010

Noticia i imatges de la IV Olimpíada de Geografia

El dia 30 de març s'han realitzat simultàniament les proves de l'Olimpíada al Campus de la UIB a Mallorca i a les Seus Universitàries de Menorca i d'Eivissa-Formentera.

Les proves han tengut una participació massiva i des d'aqui volem agrair l'esforç dels professors que s'han implicat en aquest esdeveniment lúdic-educatiu, així com el suport que s'ha rebut per part de les entitats, empreses i institucions que l'han patrocinat.

Al llarg de la jornada els partipants han estat rebuts per les autoritats acadèmiques (Vicerector d'Alumnes, Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, i Subdirector del Departament de Ciències de la Terra). Després han realitzat la prova de coneixements. Posteriorment s'ha realitzat una sessió explicativa en la que diversos titulats en geografia han relatat la seva activitat professional (Miquel Salamanca -IB3-, Miquel Tomàs -TVM- i Joan Alorda -SITIBSA-, alumnes que actualment cursen el grau han explicat algunes de les seves vivències en relació a l'estudi i finalment s'ha oferit una breu visió del pla d'estudis actual.

Finalment s'ha realitzat un berenar d'agermanament entre els participants i l'organització.

Al següent enllaç se'n poden veure imatges, així com un resum de premsa:

http://comunicacio.uib.es/actualitat/arxiu/?contentId=164658

La mateixa notícia al Diario de Ibiza:

http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2010/03/31/ibicencos-olimpiada-geografia/400648.html

No hay comentarios: