jueves, 10 de marzo de 2016

X Olimpíada de Geografia a les Illes Balears. Imatges.

El passat divendres 4 de març va tenir lloc la X Olimpíada de Geografia a les Illes Balears, que es va desenvolupar de manera simultània al Campus Universitari de Mallorca i a la Seu Universitària d'Eivissa. Hi participaren 111 estudiants a Mallorca i 10 a Eivissa, desde 17 centres d'ensenyament de Mallorca i 2 d'Eivissa.

Des de l'organització volem agrair l'esforç de tots els qui han participat, així com la dedicació i vocació dels professors que els han tutoritzat i preparat. Igualment s'ha de donar l'enhorabona a tots per les qualificacions obtingudes en una prova, que enguany presentava un questionari prou complex. A més, s'ha d'agrair el suport econòmic i tècnic oferit pels organismes oficials que li donen suport (UIB i Conselleria d'Educació i Cultura), la implicació de la delegació balear del Col·legi de Geògrafs, així com el patrocini de les editorials Santillana i Vicens Vives.

A la pàgina web de la Universitat hi ha un reportatge fotogràfic de l'esdeveniment que es pot consultar al següent enllaç: http://diari.uib.cat/arxiu/La-UIB-acull-la-X-edicio-de-lOlimpiada-de.cid432271


No hay comentarios: